Zaak10.

De punt van Zaak10.

Wij maken werk van uw zaak. Punt.

• ondersteunend • daadkrachtig • positief meedenkend • duidelijk •

Zakelijke ondersteuning  met hart voor uw zaak. Of we nu aan de slag zijn met uw marketingactie, communicatiemiddel of boekhouding en urenregistratie, wij maken werk van uw zaak


Met een 'no nonsense' mentaliteit werken wij aan uw bedrijf of product. Daarin streven wij, net als u,  naar een optimaal resultaat. 


Geen gezeur maar handen uit de mouwen en aan de slag. Tot het werk klaar is en er geen open eindjes zijn. Ofwel, tot we er tevreden een punt achter kunnen zetten. Punt.

Marketing en Administratie.

Deze combinatie is een niet gebruikelijke maar voor Ina van de Goor een geweldigde afwisseling. Juist gevoel voor beiden is een pré. Zij komt dit vaak tegen.
'Een reclamemiddel of actie met alle (bijkomende) kosten in het oog houden, blijkt soms een uitdaging. Of andersom, de administratie van een bedrijf is top in orde maar de eigenaar heeft minder gevoel of is te bescheiden om het merk in the picture te zetten.' 

Wij kunnen u juist op beide gebieden ondersteunen. Hoe mooi en doeltreffend is dat. 

Zaak10. Hart voor uw zaak.

Marketing • Communicatie


Hoe wilt u uw bedrijf in de markt te zetten, de communicatie naar (potentiële) klanten opzetten en vooral continueren? Dit is een greep uit de vragen die de revue passseren, of uw bedrijf nu net is gestart of al langere tijd bestaat. Wij denken graag met u mee, stellen u vragen, nemen de mogelijkheden door en bovenal; gaan voor u aan de slag.


Administratieve ondersteuning


Facturen op tijd de deur uit, uw leveranciers tijdig betalen, de overuren van uw personeel uitbetalen ... allemaal zaken die super belangrijk zijn maar toch af en toe onder druk staan.

Geen nood. Zaak10 kan uw facturen boeken, crediteuren- en debiteurenbeheer verzorgen, gewerkte uren en reisuren registreren, allerlei noodzakelijke overzichten opstellen en bijhouden etc. etc.

Of u nu een startende ondernemer bent en deze zaken op orde wilt stellen of in uw bedrijf even extra handjes nodig hebt, wij nemen u werk uit handen. Zowel voor een eenmalige actie als voor terugkerende werkzaamheden. Kortom, wij maken werk van uw zaak

Meer over onze diensten. 


Zaak10. Hart voor uw zaak.