Zaak10.

De voordelen van Zaak10.

Wij maken werk van uw zaak. Punt.

Dit doen we op breed gebied;
marketing, communicatie, administratie.
Gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
Of zelfs de schakel tussen deze aandachtsgebieden kunnen zijn. 

De voordelen voor u:

1

1. Op basis van vertrouwen.

Een deel van uw werkzaamheden uit handen geven, is voor vele ondernemers een ding. Doe het in stappen en bouw een relatie op. 

2

2. Daadkrachtig

Kortom, aan de slag en geen geneuzel maar doorpakken.

3

3. Positief meedenkend.

Indien gewenst, denken we  mee om uw organisatie te verbeteren. Processen optimaliseren, werkzaamheden vereenvoudigen. Een frisse kijk kan mooie kansen bieden.

4

4. Duidelijk.

We zijn graag duidelijk in de afspraken en communiceren helder. Geen zaken open laten maar met elkaar bespreken. Dat geeft geen ruimte tot grijze gebieden en maakt duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten.

5

5. Ondersteuning op de momenten dat het nodig is.

Wij maken werk van uw zaak zolang u dat wenst. Gemakkelijk voor u; geen vast personeel maar alleen inzet wanneer er behoefte is. 

Zaak10. Communicatie

Wat zijn de andere 5 van Zaak10?


Bij ondernemerschap hoort een zakelijke insteek. Daarnaast meent Zaak10 ook een sociale verantwoordelijkheid te moeten nemen. De andere 5 van Zaak10. Want 5 en 5 maakt 10. 

Op dit moment overwegen wij hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Goede doelen, ze zijn er genoeg. Financiële ondersteuning is daarbij natuurlijk belangrijk. Maar wij zouden het graag anders doen. 

Daar waar wij goed in zijn (onze werkzaamheden) in te zetten voor een actie. Een sponsoractie, goede doelen-evenement of wat dan ook. Heeft u iets wat hier mogelijk bij aansluit, neem contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.